یکی از افرادی که علاقه زیادی به آشپزی داشت موفق شد نسل جدیدی از سوسیس رو اختراع کنه.
در سوسیس های نسل جدید، داخل سوسیس رو با مواد شیرین مثل مربا پر می کنن و این موضوع باعث میشه سوسیس یک مزه خاصی به خودش بگیره.
«لیام بنیت» که مبتکر این نوع سوسیس هست، اسم محصول خودشو «دوسیج» (Dausage) گذاشته و مدعی شده که مردم در ابتدا از ایدش هیچ استقبالی نکردن. اما هرکس که «دوسیج» رو امتحان کرده، پشیمون نشده و بهش علاقه مند شده.
«بنیت» برای اینکه بتونه مزه خاصی رو با کمک مربا و سوسیس ایجاد کنه از فرمول ها و مواد مختلفی استفاده کرد، تا اینکه در اخر به نتیجه رسید.
اما همچنان یک مشکل اساس وجود داره و اون اینکه مربا داخل گرمای سوسیس ذوب میشه. «بنیت» به همراه تیم همراهش در حال یافتن ایده برای این مشکل هستن.